Barion Pixel
  • -50%
Luca Caioli: Ronaldo Luca Caioli: Ronaldo

Luca Caioli:

Cristiano Ronaldo

Szenvedélye a tökéletesség

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 1 995 Ft
Adóval együtt

Cristiano Ronaldo életrajza - egy olyan játékosé, aki megállíthatatlanul küzd azért, hogy a világ legjobbja legyen.

A fiú, aki aranyból van, minden idők egyik legjobb játékosa. Madeira szigetének egy munkásnegyedéből indult, ahonnan útja a Sporting Lisszabonhoz vezetett, ahol közel állt ahhoz, hogy abbahagyja a focit, majd mindössze tizennyolc évesen a Manchester Unitedhoz igazolt, ahol az Aranylabdáig jutott.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Cristiano Ronaldo: a fiú, aki aranyból van, a világ legdrágább labdarúgója, minden idők egyik legjobb játékosa. Madeira szigetének egy munkásnegyedéből indult, ahonnan útja a Sporting Lisszabonhoz vezetett, ahol közel állt ahhoz, hogy abbahagyja a focit, majd mindössze tizennyolc évesen a Manchester Unitedhoz igazolt, ahol az Aranylabdáig jutott.

De nem marad ki a könyvből a Real Madridhoz igazolásának fordulatos története, az összehasonlítás Lionel Messivel, legszebb mérkőzései és legnagyobb csalódásai, édesapja korai halála, édesanyja befolyása, az életében felbukkanó nők és rejtélyes apasága sem. Olvashatunk a tökéletesség iránti szenvedélyéről, Sir Alex Fergusonnal és José Mourinhóval való kapcsolatáról, valamint hihetetlen gólerősségéről, melynek köszönhetően 2011-ben megkapta az Európai Aranycipő díjat.

Egy olyan életrajzot tart kezében az olvasó, melyből mindent megtudhat a világ egyik legjobb focistájáról.

GABO

Adatlap

Oldalszám
212 + 16 oldal képmelléklet
Kötés
Kötött
Kiadási év
2013
ISBN
9789636896614
Fordította
Koronczay Dávid
Új

16 további termék ebben a kategóriában: