Barion Pixel
  • -15%
Steve Berry: A varsói protokoll Steve Berry: A varsói protokoll

Steve Berry:

A varsói protokoll


Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

Cotton Malone legújabb kalandja során a politika arrogáns mohósága szembesül a történelem súlyával.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Krisztus fegyverei, az Arma Christi hét értékes ereklyéje egymás után tűnik el a világ szentélyeiből. Miután Cotton Malone, az Igazságügyi Minisztérium volt ügynöke szemtanúja lesz egyikük elrablásának, régi főnökétől, Stephanie Nelltől megtudja, hogy egy privát aukció készül, amelyen Lengyelország elnökére nézve terhelő információkat kínálnak eladásra a legtöbbet licitálónak – olyan zsarolás ez, amelyet mind az Egyesült Államok, mind Oroszország akar, ám merőben más okból.

 

Az aukcióra az ereklyék egyike a belépő, így aztán Malone-t előbb Lengyelországba küldik, hogy egy várból lopja el a Szent Lándzsát, az ezeréves fegyvert, amely nem csupán a keresztények előtt szent, de a lengyel nép szemében is. De semmi sem a tervek szerint alakul, így Malone véres harcba keveredik, amelyet három nemzet vív egy titokért, amely ha napvilágra kerül, felboríthatná az európai erőegyensúlyt.

 

Brugge békés csatornáitól a Wawel elegáns termein át a Krakkó melletti ősi sóbányák mélyéig Malone egy halálos háború kellős közepébe csöppen – amelynek végkimenetele aktiválja a varsói protokollnak nevezett valamit.

GABO

Adatlap

Oldalszám
480
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2020
ISBN
9789634069478
Fordította
Komló Zoltán
Új

Letöltés

a varsói protokoll

Letöltés (386.68KB)

16 további termék ebben a kategóriában: