Barion Pixel
  • -15%
James O’Barr: A holló James O’Barr: A holló

James O’Barr:

A holló


Eredeti ár: 9 990 Ft
Online ár: 8 492 Ft
Adóval együtt

Amikor James O’Barr személyes tragédiájának minden fájdalmát és kétségbeesését A holló rajzaiba sűrítette, az egész világon olvasók sokaságát érintette meg Eric története, aki visszatér a halálból, hogy bosszút álljon az utcai bandán, amelyik megölte őt és menyasszonyát. A képregényből kultikus filmadaptáció készült.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>OLVASS BELE!<<

A képregényhez kapcsolódó playlist elérhető Spotify-on és YouTube-on.

„Olyan fakó a Holló és olyan elkeseredett. Erős, lélekben mégis roncs. Hangosan kacag az utcai lámpa fénykörében, démoni mosolya egy olyan léleké, aki élt, meghalt, és mégis él…” 

Amikor James O’Barr személyes tragédiájának minden fájdalmát és kétségbeesését A holló rajzaiba sűrítette, az egész világon olvasók sokaságát érintette meg Eric története, aki visszatér a halálból, hogy bosszút álljon az utcai bandán, amelyik megölte őt és menyasszonyát. A kultikus filmadaptációt követően 2011-ben a képregény kibővített kiadásban jelent meg újra. A szerző eredeti szándékát tükröző, definitív kiadásban megtalálható: 

- További harminc oldal képanyag, közte a „Csillámló jelenés” című zárófejezet és a „Karácsony augusztusban” című jelenet 

- James O’Barr előszava 

- A szerző eredeti rajztechnikájával reprodukált elveszett képsorok 

Ez a kiadás továbbviszi A holló örökségét. A bosszúálló angyal és az igaz szerelem története épp olyan húsba vágó és felejthetetlen, mint amikor először megjelent.

GABO

Adatlap

Oldalszám
272
Kötés
keménytábla védőborítóval
Kiadási év
2023
ISBN
9789635664504
Fordította
Juhász Viktor
Kiadó
GABO
Eredeti cím
The Crow - Ultimate Edition

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: