Barion Pixel
  • -15%
Philippe Brenot: A szex hihetetlen története – Az ősembertől a robotokig Philippe Brenot: A szex hihetetlen története – Az ősembertől a robotokig

Philippe Brenot:

A szex hihetetlen története

Az ősembertől a robotokig

Eredeti ár: 6 990 Ft
Online ár: 5 942 Ft
Adóval együtt

A szex első képregényes történelme a szexualitás és az intimitás krónikáját nyújtja a nyugati kultúrkörben az ősembertől a robotokkal teli jövőig.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A szex első képregényes történelme a szexualitás és az intimitás krónikáját nyújtja a nyugati kultúrkörben az ősembertől a robotokkal teli jövőig.

Az embereknek már a civilizáció megjelenése előtt a szexen járt az esze, vagy mert gyönyör és hatalom forrása volt, a bosszú eszköze és a gyerekek utáni vágy kifejeződése, vagy mert éppen tiltások övezték. A szex hihetetlen történetében Philippe Brenot szexológus az antropológia, a szociológia, a pszichológia és a történelem területeit ötvözi Laetitia Coryn szellemes grafikáival.

Brenot Babilontól kezdve a középkoron át elkalauzol egészen a 20. századig és a szexuális forradalomig, és feltérképezi, mit is jelent az erotika, hogyan szexeltek az őseink, mikor alakult ki az első pár, hogyan formálták szexualitásunkat a babonák, az erkölcsök és a törvények, mi a digitális korszakban a pornó szerepe, és mennyivel előrébb jártak bizonyos ősi civilizációk a nemek közti egyenlőség terén.

Olyan lenyűgöző részleteket tudhatunk meg, mint hogy miként találta fel Kleopátra a vibrátort, és hogyan fedezte fel egy holland boltos véletlenül a spermiumok létezését, és mindezt vicces képek és párbeszédek színesítik. A szex hihetetlen története egy igazán különleges, informatív és szórakoztató könyv.

Philippe Brenot pszichiáter és szexológus, a párizsi Descartes Egyetem professzora.

Laetitia Coryn francia képregényrajzoló és illusztrátor.

>>OLVASS BELE!<<

GABO

Adatlap

Oldalszám
204
Kötés
keménytáblás
Kiadási év
2022
ISBN
9789635662975
Fordította
Bayer Antal
Illusztráció
Laetitia Coryn
Kiadó
GABO
Eredeti cím
L’Incroyable Histoire du sexe
Új

4 további termék ebben a kategóriában: