Barion Pixel
  • -15%
  • Új
Tom King: Az Omegák Tom King: Az Omegák

Tom King:

Az Omegák


Eredeti ár: 11 990 Ft
Online ár: 10 192 Ft
Adóval együtt

Az Omegák különleges kiadása a nagy sikerű sorozat mind a 12 része mellett egy exkluzív anyagokkal teli bónusz galériát is tartalmaz.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Kyle Rayner, a Fehér Lámpás halott – és az Omegák ölték meg. Élő adásban. Az Omegák véres kezű lázadók, terroristák, vallási fanatikusok. Vagy hazafiak… a szabadság utolsó védelmezői az univerzum egyik isten háta mögötti szegletében. Attól függ, a Vega rendszer melyik lakóját kérdezzük.

De nem számít, a galaxis mit vélt látni: a Föld Fehér Lámpása továbbra is életben van… csak éppen az Omegák foglya, akik valójában azt akarják, hogy csatlakozzon hozzájuk a Citadella és a zsarnoki Kormányzó elleni harcukban.

Ahogy Kyle jobban is megismeri ezeket a szedett-vetett törvényen kívülieket, idővel minden eddigi tudását megkérdőjelezi azzal kapcsolatban, mit is jelent hősnek lenni. Vajon megszegi az esküjét, hogy csatlakozzon a felkelésükhöz ebben a különös naprendszerben, ahová a Zöld Lámpásoknak még belépniük is tilos? Netán azzal kell szembesülnie, hogy az Omegák végső soron mégiscsak szörnyetegek?

TOM KING (Batman, Mister Miracle), a legfelkapottabb képregényírók egyike, és BARNABY BAGENDA, a briliáns rajzoló rendkívüli science fiction-történettel álltak elő, amely egyenesen a DC-univerzum szívét veszi célba. Ha kőkemény akcióról, elgondolkodtató cselekményről, intrikáról, románcról és bosszúról van szó, ez a képregény az Alfa és az Omega! Az Omegák különleges kiadása a nagy sikerű sorozat mind a 12 része mellett egy exkluzív anyagokkal teli bónusz galériát is tartalmaz.

GABO

Adatlap

Oldalszám
304
Kötés
keménytábla
Kiadási év
2024
ISBN
9789635666652
Fordította
Kemenes Iván
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Omega Men (The Deluxe Edition)

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: