Barion Pixel
  • Kiárusítás!
  • -15%
Noelle Stevenson – Grace Ellis – Shannon Watters – Brooklyn Allen: Cserkeszterek - Rettegjetek a szent nyávogótól Noelle Stevenson – Grace Ellis – Shannon Watters – Brooklyn Allen: Cserkeszterek - Rettegjetek a szent nyávogótól

N. Stevenson – G. Ellis – S. Watters – B. Allen:

Cserkeszterek

Rettegjetek a szent nyávogótól

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Jo, April, Mal, Molly és Ripley, az öt rátermett, tűzrőlpattant jó barát eltökélte, hogy fantasztikus nyarat tölt együtt… és nem hagyják, hogy egy mágikus küldetés vagy egy csomó természetfeletti lény az útjukba álljon!

  

>> Lapozz bele! <<

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A Miss Quinzella Thiskwin Penniquiquil Thistle Crumpet tábor (belevaló hölgyfélék számára) olyan dolgokat rejt, amik nem azok, amiknek látszanak. Háromszemű rókák, titkos barlangok és anagrammák bukkannak fel. Szerencsére Jo, April, Mal, Molly és Ripley, az öt rátermett, tűzrőlpattant jó barát eltökélte, hogy fantasztikus nyarat tölt együtt… és nem hagyják, hogy egy mágikus küldetés vagy egy csomó természetfeletti lény az útjukba álljon! A rejtély egyre terebélyesebb és minden itt kezdődik.

A New York Times bestseller képregénysorozat első kötete! Írói a csodálatos sztárképregényes, Noelle Stevenson (Nimona, Kalandra fel™) és a zseniális újonc, Grace Ellis, rajzolója pedig a rendkívül tehetséges Brooklyn Allen.

A Cserkeszterek 2015-ben Eisner-díjat nyert legjobb új sorozat és legjobb tiniképregény kategóriákban.

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
Lumberjanes – Cserkeszterek
Oldalszám
128
Kötés
kartonált
Kiadási év
2021
ISBN
9789634321514
Fordította
Kleinheincz Csilla
Kiadó
Ciceró Könyvstúdió
Eredeti cím
Lumberjanes 1. - Beware ​the Kitten Holy
Új

16 további termék ebben a kategóriában: