- -15%
![Kay Maguire: A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat Kay Maguire: A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat](https://gabo.hu/3181-large_default/kay-maguire-a-chili.jpg)
![Kay Maguire: A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat Kay Maguire: A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat](https://gabo.hu/3181-large_default/kay-maguire-a-chili.jpg)
Magyar hegyes erős, Red Savina, Scotch Bonnet és Elephant Trunk – chilik mindenféle színben, formában és csípősségben az édes, húsos fajtáktól azokig, amelyek még a fejünk búbját is csípik.
Könyvünk megad minden információt, amelyre szükségünk lehet ahhoz, hogy csípős vagy kevésbé csípős paprikákat termesszünk.
Magyar hegyes erős, Red Savina, Scotch Bonnet és Elephant Trunk – chilik mindenféle színben, formában és csípősségben az édes, húsos fajtáktól azokig, amelyek még a fejünk búbját is csípik.
Könyvünk megad minden információt, amelyre szükségünk lehet ahhoz, hogy csípős vagy kevésbé csípős paprikákat termesszünk. Lépésről lépésre bemutatja a magok elvetésének, a növények ápolásának, a termés leszedésének és a gyakori problémák elhárításának módjait. A chilikedvelők bőven találnak a könyvben egyéb érdekességet is, például a tartósításról vagy a Scoville-skáláról, ami a csípősséget mutatja, továbbá inspiráló ötleteket és ínycsiklandó recepteket kapnak ahhoz, hogyan élvezzék munkájuk gyümölcsét.
A táblázatokkal, listákkal, fényképekkel és illusztrációkkal gazdagon ellátott könyv tökéletes útmutató a házilag termesztett chilik világába.