- -15%
Joanna Farrow: Főzőiskola - Konyhai technikák...
Több mint 250 előkészítési és sütési-főzési eljárás könnyen érthető leírása szemléletes fényképekkel.
Egy egészséges mandulalisztes gofri összedobásától a csokoládés, brazildiós brownie élvezetéig, a vigasztalást nyújtó mogyorós, salátás borsólevestől a sütőből egyből tálalható pestós csirkeegytálig, az egyszerű receptek mind arra inspirálnak, hogy kreatívak legyünk a főzésben.
A DIÓFÉLÉK ÉS A MAGOK TÁPANYAGBOMBÁK, MELYEK SEGÍTIK AZ EGÉSZSÉGES SZÍVMŰKÖDÉS FENNTARTÁSÁT, TÁMOGATJÁK AZ IMMUNRENDSZERT ÉS CSÚCSFORMÁBAN TARTJÁK AZ AGYAT.
Kattanjunk rá a diófélékre és a magokra! Az értékes szemek meg vannak pakolva vitaminokkal, rákellenes antioxidánsokkalés esszenciális ásványi anyagokkal.
Egy egészséges mandulalisztes gofri összedobásától a csokoládés, brazildiós brownie élvezetéig, a vigasztalást nyújtó mogyorós, salátás borsólevestől a sütőből egyből tálalható pestós csirkeegytálig, az egyszerű receptek mind arra inspirálnak, hogy kreatívak legyünk a főzésben.