Barion Pixel
  • -15%
Hajdú-Antal Zsuzsanna: Léggömbök - Ekkor kezdődött minden. Ekkor kezdődött az életem. Hajdú-Antal Zsuzsanna: Léggömbök - Ekkor kezdődött minden. Ekkor kezdődött az életem.

Hajdú-Antal Zsuzsanna:

Léggömbök

Ekkor kezdődött minden. Ekkor kezdődött az életem.

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

A nehezen barátkozó Dorka (becenevén Indián) egy szűkös panellakásban él nagyhangú édesapja és túlérzékeny édesanyja egyetlen gyermekeként, míg osztálytársa, a hideg jómódban felnövő, szelíd Matyi életének legnagyobb eredménye, hogy alacsony termete ellenére a középiskola legjobb kosarasaként tartják számon. Dorka és Matyi szerelme viharos erővel csap le mindkettejükre...

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A nehezen barátkozó Dorka (becenevén Indián) egy szűkös panellakásban él nagyhangú édesapja és túlérzékeny édesanyja egyetlen gyermekeként, míg osztálytársa, a hideg jómódban felnövő, szelíd Matyi életének legnagyobb eredménye, hogy alacsony termete ellenére a középiskola legjobb kosarasaként tartják számon. Dorka és Matyi szerelme viharos erővel csap le mindkettejükre, és Dorkának nemcsak meg kell tartania Matyi súlyos titkát, de hamarosan szembe is kell néznie a felnőtté válás nehézségeivel.

Hajdú-Antal Zsuzsanna szívszorítóan szép első regénye, amely John Green és Gayle Forman nyomdokain jár, biztosan nem fogja hidegen hagyni egyetlen olvasóját sem.

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
Léggömbök sorozat
Oldalszám
270
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634320128
Új

kapcsolódó termékek

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: