• -15%
Frank Márton: Páratlanok III. rész - Az áldozat Frank Márton: Páratlanok III. rész - Az áldozat

Frank Márton:

Páratlanok III. rész

Az áldozat

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Gerard-ék azért hagyták el a Láthatatlanokat a Skyrammel, hogy kiszabadítsák barátaik túszul ejtett szüleit és testvéreit. Ha sikerülne, végre ismét egy oldalon állhatnának Bruce-szal és a többi Páratlannal. Csakhogy fogalmuk sincs, hol keressék őket. Mit tehetnek, ha Curamoto kéme nem jelentkezik? Ha Tánya hallgat a jövőről? És ha a csapatukból sem mindenkinek azonos a célja?

  

E-könyvben megvásárolható itt!

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

GLS Csomagpont

Gerard-ék azért hagyták el a Láthatatlanokat a Skyrammel, hogy kiszabadítsák barátaik túszul ejtett szüleit és testvéreit. Ha sikerülne, végre ismét egy oldalon állhatnának Bruce-szal és a többi Páratlannal. Csakhogy fogalmuk sincs, hol keressék őket. Mit tehetnek, ha Curamoto kéme nem jelentkezik? Ha Tánya hallgat a jövőről? És ha a csapatukból sem mindenkinek azonos a célja?

Muszáj lenne kitalálniuk valamit, mert a méreg lassan elpusztítja a Földet. A farkasok felé ismeretlen veszély közeledik. Egy újabb összecsapás pedig – régi társaikkal – akár végzetes is lehet. És ott van Bider, aki mindig előttük jár egy lépéssel. Aki játszik velük. És aki erősebb, mint valaha.

  

A Páratlanok-trilógia utolsó kötetében újra mérlegre kerül minden emberi kapcsolat. A barátság is. A szerelem is. És kiderül, kik képesek áldozatot hozni a másikért.

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
Páratlanok-trilógia
Oldalszám
Kötés
Fűzött
Kiadási év
ISBN
Új

16 további termék ebben a kategóriában: