Barion Pixel
  • -15%
Kiera Cass: A szirén - Egy lány, akinek titkai vannak. Egy fiú, akiről mindig álmodott. És az Óceán választja el őket egymástól. Kiera Cass: A szirén - Egy lány, akinek titkai vannak. Egy fiú, akiről mindig álmodott. És az Óceán választja el őket egymástól.

Kiera Cass:

A szirén

Egy lány, akinek titkai vannak. Egy fiú, akiről mindig álmodott.

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Sok évvel ezelőtt az Óceán megmentette Kahlent a vízbe fúlástól, aki azóta szirénként szolgálva fizeti neki vissza a tartozását, és a hangjával a halálba csalja az embereket. Kahlen egyetlen szavával ölni képes, mégsem tud ellenállni a kísértésnek, hogy a szárazföldön töltse a napjait, figyelje az átlagos embereket, vágyakozva arra a napra, amikor újra szabadon beszélhet, nevethet, és élhet közöttük.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A szerelem, amelyért érdemes kockáztatni.

 

Kahlen már beletörődött, hogy magányosan tölti szolgálata hátralévő idejét… Ám ekkor találkozik Akinlivel. A jóképű, melegszívű és kedves Akinli megtestesíti mindazt, amiről Kahlen egész életében álmodozott. Bár nem beszélhet vele, mégis hamar kialakul köztük egy kapcsolat, amit egyikük sem tagadhat… És Kahlen nem is akarja megtagadni.

Az Óceán minden törvényét megszegte, amikor beleszeretett egy emberbe, és örökre el kell hagynia a fiút, ha az Óceán tudomást szerez az érzéseiről. De Kahlen elszánta magát, hogy miután egy életen át betartotta a szabályokat, most az egyszer a szívét fogja követni.

 

Kiera a Radford Egyetem diákja volt, jelenleg a Virginia állambeli Christiansburgben él a családjával. Életének első tizenkilenc évét az óceán mellett töltötte, ami sosem próbálta elpusztítani őt. A www.kieracass.com weboldalon többet is megtudhattok a könyveiről, YouTube-videóiról, és a sütemények iránti szeretetéről, valamint a Twitteren is követhetjük @kieracass néven.

GABO

Adatlap

Oldalszám
296
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2018
ISBN
9789634066019
Fordította
Gondáné Kaul Éva
Új

16 további termék ebben a kategóriában: