Barion Pixel
  • -50%
Erin Jade Lange: Zsír - A népszerűség szavatossági ideje lejár! Erin Jade Lange: Zsír - A népszerűség szavatossági ideje lejár!

Erin Jade Lange:

Zsír

A népszerűség szavatossági ideje lejár!

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 1 495 Ft
Adóval együtt

Minden tervhez először is kell az isteni szikra. Egy honlap nem egészen tizenöt perc alatt elkészíthető: szerzünk egy szabad doménnevet, keresünk egy félkész formátumot, átmásoljuk a saját oldalunkra az informatikai abrakadabrát, azután bütykölünk. Zsírnak csak az isteni szikra és tizenöt perc kellett, hogy bejelentse a tervét, mármint hogy szilveszter napján, pontban éjfélkor halálra akarja enni magát az interneten.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Minden tervhez, legyen az jó vagy rossz, először is kell az isteni szikra. Egy honlap nem egészen tizenöt perc alatt elkészíthető: szerzünk egy szabad doménnevet, keresünk egy félkész formátumot, átmásoljuk a saját oldalunkra az informatikai abrakadabrát, azután bütykölünk. Zsírnak csak az isteni szikra és tizenöt perc kellett, hogy bejelentse a tervét, mármint hogy szilveszter napján, pontban éjfélkor halálra akarja enni magát az interneten, konkrétan a

www.zsirutolsovacsoraja.com

honlapon. Szánalomra, sértegetésre, esetleg a legtotálisabb közönyre számított, ám kapott helyette egy morbid szurkolótábort, amely nem győzött szurkolni, hogy haljon már meg. És minél hangosabb lesz a „kóros kórus”, annál jobban emlékeztet a népszerűségre, az pedig jó.

De mi lesz, ha lejár az öngyilkosság határideje? Kibírja-e Zsír a következményeket, ha mégsem váltja be, amit ígért? És mit szól majd Anna, Zsír titkos szerelme, akit álnéven hódított meg az interneten, s akit szintén szilveszter éjszakájára hívott randira?

Ciceró

Adatlap

Oldalszám
272
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2013
ISBN
9789635398324
Fordította
Sóvágó Katalin
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: