• -15%
Tahereh Mafi: Ne keress - Meg akarnak találni. Én találom meg őket. Tahereh Mafi: Ne keress - Meg akarnak találni. Én találom meg őket.

Tahereh Mafi:

Ne keress


Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Juliette elmenekült a Regenerációtól. Már nem vihetik véghez vele a tervüket, már nem használhatják fegyvernek. Most már szabadon szeretheti Adamet. Ám Juliette sosem szabadul meg attól, hogy érintése halálos. És Warnertől sem szabadult meg, aki ádázul keresi őt.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

GLS Csomagpont

„Rémisztő és egyedi ennek a könyvnek a világa; karaktereiben izzik a szenvedély. Tahereh Mafi bátor, újszerű stílusában nyers érzelmek sziporkáznak. Borzongatóan izgalmas, nagyon jól megírt történet az önmegismerésről és a tiltott szerelemről. A sorozat kötelező olvasmány a rossz világok témájú ifjúsági irodalom kedvelőinek... illetve az irodalomkedvelőknek általában.”

Ransom Riggs, New York Times bestseller szerző, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című könyv írója

„Veszélyes, szexi, romantikus és nagyon izgalmas. Fogadjunk, hogy nem tudjátok letenni!”

Kami Garcia, New York Times bestseller író, a Lenyűgöző teremtmények sorozat szerzője

Ajkunk összeér,

és úgy érzem, mindjárt széthasadok. Úgy csókol, mintha elveszített és megtalált volna, mintha elsodródnék tőle, de ő soha nem lenne hajlandó elengedni engem.

Juliette elmenekült a Regenerációtól. Már nem vihetik véghez vele a tervüket, már nem használhatják fegyvernek. Most már szabadon szeretheti Adamet. Ám Juliette sosem szabadul meg attól, hogy érintése halálos. És Warnertől sem szabadult meg, aki ádázul keresi őt. Juliette-et a múltja kísérti, a jövőjétől retteg; tudja, hogy olyan döntéseket kell hoznia, amelyek megváltoztatják az egész életét. Olyan döntéseket, amelyekkel választania kell szíve, és Adam élete között.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Ne érints trilógia
Oldalszám
376
Kötés
puhatáblás
Kiadási év
2022
ISBN
9789635663002
Fordította
Bozai Ágota
Eredeti cím
Unravel me
Új

16 további termék ebben a kategóriában: