Barion Pixel
  • -15%
Veronica Roth: Árnyak és jelek - A becsület nem számít, ha a túlélés a tét Veronica Roth: Árnyak és jelek - A becsület nem számít, ha a túlélés a tét

Veronica Roth:

Árnyak és jelek

A becsület nem számít, ha a túlélés a tét

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 541 Ft
Adóval együtt

Az Árnyak és jelek Veronica Roth lenyűgöző története a barátság – és szerelem – erejéről egy váratlan adományokkal teli galaxisban.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Egy rejtélyes áram által átjárt galaxisban mindenki különleges adománnyal születik.

CYRA a shotet nép fölött uralkodó kegyetlen zsarnok húga, akit áramadománya fájdalommal és hatalommal ruház fel. A bátyja a képességeit kihasználva az ellenségei kínzására kényszeríti a lányt, ám Cyra nem csupán fegyver a testvére kezében: szívós, fürge és eszesebb, mint ahogy azt a zsarnok sejtené.

AKOS egy földműves és egy orákulum nagylelkű fia Thuvhe fagyott bolygójáról, akinek hűsége a családja iránt nem ismer határokat, és akit különleges áramadománya védelmez. Miután Akost és fivérét ellenséges shotet katonák ejtik foglyul, kétségbeesetten küzd azért, hogy a testvérét kimenekítse – kerüljön bármibe.

Akos Cyra világába kerül, és az országaik és családjaik közti viszály leküzdhetetlennek tűnik. Vajon segítenek-e egymásnak túlélni, vagy elpusztítják egymást?

 

Az Árnyak és jelek Veronica Roth lenyűgöző története a barátság – és szerelem – erejéről egy váratlan adományokkal teli galaxisban.

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
Árnyak és jelek sorozat
Oldalszám
464
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2017
ISBN
9789634320241
Fordította
Kleinheincz Csilla
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: