Barion Pixel
  • -15%
Veronica Roth: Árnyak és jelek - A becsület nem számít, ha a túlélés a tét Veronica Roth: Árnyak és jelek - A becsület nem számít, ha a túlélés a tét

Veronica Roth:

Árnyak és jelek

A becsület nem számít, ha a túlélés a tét

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 541 Ft
Adóval együtt

Az Árnyak és jelek Veronica Roth lenyűgöző története a barátság – és szerelem – erejéről egy váratlan adományokkal teli galaxisban.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Egy rejtélyes áram által átjárt galaxisban mindenki különleges adománnyal születik.

CYRA a shotet nép fölött uralkodó kegyetlen zsarnok húga, akit áramadománya fájdalommal és hatalommal ruház fel. A bátyja a képességeit kihasználva az ellenségei kínzására kényszeríti a lányt, ám Cyra nem csupán fegyver a testvére kezében: szívós, fürge és eszesebb, mint ahogy azt a zsarnok sejtené.

AKOS egy földműves és egy orákulum nagylelkű fia Thuvhe fagyott bolygójáról, akinek hűsége a családja iránt nem ismer határokat, és akit különleges áramadománya védelmez. Miután Akost és fivérét ellenséges shotet katonák ejtik foglyul, kétségbeesetten küzd azért, hogy a testvérét kimenekítse – kerüljön bármibe.

Akos Cyra világába kerül, és az országaik és családjaik közti viszály leküzdhetetlennek tűnik. Vajon segítenek-e egymásnak túlélni, vagy elpusztítják egymást?

 

Az Árnyak és jelek Veronica Roth lenyűgöző története a barátság – és szerelem – erejéről egy váratlan adományokkal teli galaxisban.

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
Árnyak és jelek sorozat
Oldalszám
464
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2017
ISBN
9789634320241
Fordította
Kleinheincz Csilla
Új

16 további termék ebben a kategóriában: