Barion Pixel
  • -50%
Kenneth Oppel: Ébressz fel újra! - Victor Frankenstein tanulóévei 2. Kenneth Oppel: Ébressz fel újra! - Victor Frankenstein tanulóévei 2.

Kenneth Oppel:

Ébressz fel újra!

Victor Frankenstein tanulóévei 2.

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 1 495 Ft
Adóval együtt

Victor Frankenstein megesküszik, hogy örökre felhagy az alkímiával. Miközben a Sötétség Könyvtára a lángtengerben hamuvá ég, fogadalmat tesz, hogy soha többé nem foglalkozik az ördögi tudományokkal – azt is megígéri, hogy nem vet újra szemet bátyja jegyesére, Elisabethre.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A tragikus események hatására Victor Frankenstein megesküszik, hogy örökre felhagy az alkímiával. Miközben a Sötétség Könyvtára a lángtengerben hamuvá ég, fogadalmat tesz, hogy soha többé nem foglalkozik az ördögi tudományokkal – azt is megígéri, hogy nem vet újra szemet bátyja jegyesére, Elisabethre.

Ám túl nagy a kísértés.

Amikor felfedezi az utat a szellemvilágba, nem tud tovább ellenállni. Victor és ikertestvére, Konrad, valamint Elisabeth és barátjuk, Henry, hihetetlen új világban találnak egymásra, ahol az erő és a szenvedély uralkodik. Ám amint a halottak felélesztésének módját keresik, a sötét erők birodalma elragadja őket, ahonnan talán sohasem tudnak visszatérni.

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
Victor Frankenstein tanulóévei
Oldalszám
320
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2013
ISBN
9789635398249
Fordította
Till Tamás
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: