Barion Pixel
  • -15%
Nora Roberts: A mágia diadala - A Kiválasztott Krónikája 3. Nora Roberts: A mágia diadala - A Kiválasztott Krónikája 3.

Nora Roberts:

A mágia diadala

A Kiválasztott Krónikája 3.

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Nora Roberts, a New York Times bestseller írónője, a Napfogyatkozás és a Csont és vér után A mágia diadalában befejezi lenyűgöző új trilógiáját.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Miután a Végzetnek nevezett betegség elpusztította a civilizációt, a mágia mindennapossá vált, és Fallon Swift azzal töltötte az ifjúságát, hogy elsajátítsa minden csínját-bínját. Fallon addig nem élhet békében, amíg fel nem szabadítja azokat, akiket a kormány vagy a fanatikus Tisztaság Harcosai üldöznek. Eltökélt szándéka, hogy még azokat is megmentse, akik félelemből vagy gyengeségből bűnrészességet vállaltak ezzel a gonosszal… ha valóban megmenthetők.

Duncanhez, a harcostársához fűződő köteléktől megerősödve Fallonnak már számtalan alakváltót, manót és hétköznapi embert sikerült megmentenie. Most segítenie kell nekik, hogy meggyógyuljanak… és újra felfedezzék a fényt és a hitet magukban. Mert bár születésétől fogva ő a kiválasztott, akkor is csak egyetlen ember. És most, hogy egy régi nemezissel néz szembe, az ellenség fellegvárára veti a tekintetét, és beteljesíti a sorsát – hogy helyreállítsa a titokzatos pajzsot, amely egykor mindannyiukat védte –, egész hadseregre lesz szüksége…

GABO

Adatlap

Sorozatok
A Kiválasztott Krónikája
Oldalszám
536
Kötés
kartonált
Kiadási év
2021
ISBN
9789635661534
Fordította
Tóth Gizella
Kiadó
GABO
Eredeti cím
The Rise of Magicks
Új

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: