Barion Pixel
  • -30%
Santo Versace: Testvérek. Egy olasz család Santo Versace: Testvérek. Egy olasz család

Santo Versace:

Testvérek. Egy olasz család


Eredeti ár: 5 499 Ft
Online ár: 3 849 Ft
Adóval együtt

ELŐRENDELHETŐ!

Várható megjelenés: 2024. május

A Versace divatcég története elválaszthatatlan a Versace család történetétől, a három testvér eltérő, mégis egy irányba tartó útjától a siker és a gazdagság felé.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A Versace divatcég története elválaszthatatlan a Versace család történetétől, a három testvér eltérő, mégis egy irányba tartó útjától a siker és a gazdagság felé. A legidősebb Versace testvér, Santo hosszú évek távlatából meséli el közös gyermekkorukat, a szülőkkel való kapcsolatukat, a kezdeti szárnypróbálgatásokat. Honnan indultak el, és hogyan hódították meg a világot olyan hírességek barátságát élvezve, mint Lady Diana, Elton John, Madonna, Halle Berry, Demi Moore. És vajon mi lett volna a cég sorsa, ha a jövőjét illető tárgyalások néhány nappal korábban zajlanak, még Gianni meggyilkolása előtt…?

A festői szépségű Reggio Calabriából származó ízig-vérig olasz családot olyan erős kötelék tartja össze, amelyet a feszültségek ugyan kemény próbára tettek, de sosem szakítottak el. Még a halál sem tudja őket elválasztani. Gianni Versace tragikus halálának híre hallatán bátyja csupán ennyit mondott: „Gianni nem halt meg, Gianni halhatatlan”. 

Adatlap

Oldalszám
240
Kötés
keménytábla
Kiadási év
2024
ISBN
9786156490889
Fordította
Lukácsi Margit
Kiadó
Trubadúr Könyvek
Eredeti cím
Fratelli - Una famiglia italiana

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: