Barion Pixel
  • Kiárusítás!
  • -15%
Jean Hanff Korelitz: Tudhattad volna Jean Hanff Korelitz: Tudhattad volna

Jean Hanff Korelitz:

Tudhattad volna (filmes borítóval)


Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Egy házassági tanácsadónak rá kell ébrednie, hogy tökéletes élete délibáb

  

A regény alapján az Oscar-díjas Susanne Bier készített sorozatot az HBO-nak, a főszerepben Nicole Kidman, Hugh Grant és Donald Sutherland.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Egy házassági tanácsadónak rá kell ébrednie, hogy tökéletes élete délibáb…

 

Grace Reinhart Sachs olyan életet él, amilyet mindig is áhított. Minden idejét a férjének, az előkelő kórházban dolgozó gyermekonkológusnak, a fiuknak, Henrynek és a hozzá terápiára járó pácienseinek szenteli. Hamarosan megjelenik a könyve, a Tudhattad volna, amelyben ostorozza a nőket, amiért nem hallgatnak az ösztöneikre, és arra tanítja őket, higgyenek az első megérzésüknek, amikor megismernek egy férfit.

 

Azonban néhány héttel a könyv megjelenése előtt óriási törés keletkezik az életében: egy erőszakos halál, egy eltűnt férj és az oly régóta ismert férfi hűlt helyén egy sor rettenetes felismerés. Az egyre növekvő és a nyilvánosság érdeklődését is felkeltő katasztrófa nyomán Grace-t megrettenti, mennyire nem hallgatott a saját tanácsára. Kénytelen felszámolni az addig megszokott életét, és újat építeni maga és a fia számára.

A regény alapján az Oscar-díjas Susanne Bier készített sorozatot az HBO-nak, a főszerepben Nicole Kidman, Hugh Grant és Donald Sutherland.

GABO

Adatlap

Oldalszám
496
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2020
ISBN
9789635660353
Fordította
Szabó Luca
Új

16 további termék ebben a kategóriában: