Barion Pixel
  • -15%
Candace Bushnell: Nyár és New York Candace Bushnell: Nyár és New York

Candace Bushnell:

Nyár és New York


Eredeti ár: 2 490 Ft
Online ár: 2 117 Ft
Adóval együtt

CARRIE ELSŐ, VARÁZSLATOS, MOZGALMAS NEW YORK-I NYARA

 

A "Carrie naplója" című könyv folytatása, melyből megtudhatod, hogyan vált a Szex és New Yorkból ismert Carrie Bradshaw kisvárosi „verébből" – ahogy Samantha nevezte – nagyvárosi nővé, hogyan ismerkedett meg Mirandával, milyen vad partikon vettek részt hármasban, hogyan estek szerelembe, és hogyan ábrándultak nagyon gyorsan ki...

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

A Carrie naplója című könyv folytatása, melyből megtudhatod, hogyan vált a Szex és New Yorkból ismert Carrie Bradshaw kisvárosi „verébből" – ahogy Samantha nevezte – nagyvárosi nővé, hogyan ismerkedett meg Mirandával, milyen vad partikon vettek részt hármasban, hogyan estek szerelembe, és hogyan ábrándultak nagyon gyorsan ki...

 

Samantha Jones tippjei lányoknak New Yorkhoz:

ha egy férfi két év után nem kér feleségül, sosem fog. Lépj tovább! Soha ne adj fel egy jó lakást, még házasság miatt se! Mozgásod legyen gyors. És mindig olyan cipő legyen rajtad, amiben tudsz futni.

 

Miranda Hobbs szabályai:

ne hagyd, hogy mások határozzák meg, ki vagy és mit tehetsz. Határozd meg magad. Minden pasi csalódás. Akárki akármit mond. Mert feministának lenni... azt jelenti, hogy ura vagy saját szexualitásodnak.

 

Carrie Bradshaw útmutatója az igazi New York Cityhez:

Shubert Theatre - érdemes felkeresni, ha már a színházi negyedben vagyunk. Voltam a kulisszák mögött! La Grenouille, elegáns francia étterem, itt volt az első New York-i randevúm. Kleinfeld Bridal a legnagyobb tekintély az esküvőiruha-fronton. Samantha ruhapróbájára lettem odarendelve (bár ő nem jött el).

GABO

Adatlap

Oldalszám
392
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2011
ISBN
9789636894733
Fordította
Bozai Ágota
Új

16 további termék ebben a kategóriában: