Barion Pixel
  • -15%
Iggulden Conn: Az uralkodó 1. - Róma kapui Iggulden Conn: Az uralkodó 1. - Róma kapui

Conn Iggulden:

Az uralkodó 1.

Róma kapui

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Julius Caesar gyermek- és ifjúkora, az antik Róma hedonista világa.

Káprázatos cselekmény, sodró lendületű ritmus.

Fantasztikus olvasmány.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Az i.e. 1. században egy Róma városán kívül fekvő birtokon két fiatal fiú szenvedi végig a hagyományos nevelés minden kínját, így készülnek az életre: katonák lesznek és vezérek, barátok és vetélytársak.

Gaius és Marcus alig jutott a felnőttkorba, amikor váratlanul kirobbant rabszolgalázadás veszedelmével kell szembenézniük. Csatába állnak, hogy a puszta életüket mentsék. Ezért Rómába menekülnek, ahol meg kell állniuk a saját lábukon, ami nem egyszerű a világ legizgalmasabb, leglüktetőbb városában. A fiúk nem tudnak és nem is akarnak ellenállni Róma kísértéseinek és veszélyeinek.

A senatorok között kíméletlen küzdelem indul a hatalomért. Véres összecsapások robbannak ki a polgárok között, melyek alapjaibanrázzák meg a római köztársaságot. Julius Caesar ott akar lenni a küzdőtéren.

 

A gladiátorok látványos küzdelmétől a consulok intrikájáig, a köztársaság gyarapodásáért vívott kegyetlen háborúktól a birodalmat szétszaggató politikai konfliktusokig és szenvedélyes szerelmekig mindent elmesél az ókori Rómáról Az uralkodó c. négykötetes regényfolyam. Annak a legendás férfinak lenyűgöző erejű, sodró lendületű története ez a könyv, aki a legtöbbre vitte a Római Birodalomban. A neve: Gaius Julius Caesar.

Az első kötet: Róma kapui az ókori politikus és uralkodó gyermek- és fiatalkorát dolgozza fel merőben új hangot ütve meg a történelmi regény műfajában. Az eseményekben gazdag, öntörvényű történet egy lenyűgöző világba viszi olvasóját.

 

Conn Iggulden a londoni egyetemen hét évig adott elő angol irodalmat, jelenleg szabadúszóíróként keresi kenyerét. Első műve Az uralkodó c. négykötetes regényfolyam.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Az uralkodó sorozat
Oldalszám
482
Kötés
Kötött
Kiadási év
2005
ISBN
9789636899080
Fordította
Bihari György
Új

16 további termék ebben a kategóriában: