Barion Pixel
  • -15%
John D. Barrow: 100 alapvető dolog, amiről nem tudtuk, hogy nem tuduk John D. Barrow: 100 alapvető dolog, amiről nem tudtuk, hogy nem tuduk

John D. Barrow:

100 alapvető dolog, amiről nem tudtuk, hogy nem tudjuk

A matematika választ ad a rejtélyekre

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

 

A matematika segítségével olyan dolgokat tudhatunk meg a világról, mint sehonnan máshonnan. Ez a kis szórakoztató tudástár a létezés száz alapvető kérdését válaszolja meg. Kibogoz bonyolult kérdéseket, választ ad rejtélyekre, fényt derít a homályos sarkokban.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A matematika segítségével olyan dolgokat tudhatunk meg a világról, mint sehonnan máshonnan. Ez a kis szórakoztató tudástár a létezés száz alapvető kérdését válaszolja meg. Kibogoz bonyolult kérdéseket, választ ad rejtélyekre, fényt derít a homályos sarkokban. A 100 alapvető dolog, amiről nem tudtuk, hogy nem tudjuk lefed sok mindent a káosztól a végtelenig: foglalkozik a lottóval, a lóversennyel, sportokkal, Shakespeare-rel, a Google-lel, a játékelmélettel, a részegekkel, a vagyonmegosztással és a könyvelési trükkökkel.

 

John D. Barrow a matematikai tudományok professzora, a Cambridge-i Egyetemen folyó Millenniumi Matematikai Projekt vezetője, a cambridge-i Clare Hall egyetemi önkormányzati testület tagja, a Royal Society tagja, és a londoni Gresham nyitott egyetem geometriaprofesszora. Korábbi könyvei az Akkord kiadónál: A semmi könyve, A végtelen könyve  és az Univerzumok könyve.

Akkord

Adatlap

Oldalszám
276
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2013
ISBN
9789632521107
Fordította
Erdeős Zsuzsanna
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: