Barion Pixel
  • -15%
A vadon szava  A vadon szava

Jack London:

A vadon szava

Talentum diákkönyvtár

Eredeti ár: 698 Ft
Online ár: 593 Ft
Adóval együtt

A regény főhőse Buck, a bernáthegyi- és juhászkutya keverék, akit az északi aranybányászat megindulásakor álnok módon elrabolnak, és száz dollárért eladnak. A vadon szava Jack London méltán legnépszerűbb regénye.

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

A regény főhőse Buck, a bernáthegyi- és juhászkutya keverék, akit az északi aranybányászat megindulásakor álnok módon elrabolnak, és száz dollárért eladnak.

Kegyetlen megpróbáltatások után kerül egy melegszívű, tisztességes aranybányászhoz, akinek megmenti az életét, és egy fogadás révén, melynek feltételeit Buck hősiesen teljesíti, komoly pénzösszeghez juttatja. Ehhez a gazdájához a kutya őszintén ragaszkodik, és amikor indiánok rajtaütnek és megölik, bosszút áll a gyilkosokon. Ezután enged a vadon hívásának, „a vadon szavának": beáll a farkasok közé. A szerző kegyetlen őszinteséggel tárja fel a regényben a folyamatot, ahogyan az ember a legjobb és a legrosszabb tulajdonságokat képes előhívni a hatalmában tartott állat természetéből. A vadon szava Jack London méltán legnépszerűbb regénye.

Akkord

Adatlap

Sorozatok
Talentum Diákkönyvtár
Oldalszám
128
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2006
ISBN
9789639429840
Fordította
Réz Ádám
Új

16 további termék ebben a kategóriában: