Barion Pixel
  • -15%
Kyril Bonfiglioli: Mortdecai Kyril Bonfiglioli: Mortdecai

Kyril Bonfiglioli:

Mortdecai


Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Charlie Mortdecai, a szélhámos műkincskereskedő szereti a pénzt, az italt, a művészetet és a nőket, és időnként zűrös helyzetekbe keveredik. Amikor például eltűnik egy Goya-festmény, a rendőrség nála kopogtat, nem véletlenül, majd a birtokába jut egy kompromittáló fénykép is két diplomatáról...

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<< 

Charlie Mortdecai, a szélhámos műkincskereskedő szereti a pénzt, az italt, a művészetet és a nőket, és időnként zűrös helyzetekbe keveredik. Amikor például eltűnik egy Goya-festmény, a rendőrség nála kopogtat, nem véletlenül, majd a birtokába jut egy kompromittáló fénykép is két diplomatáról. Mortdecai rövidesen arra eszmél, hogy különböző kormányok és titkosszolgálatok emberei is holtan akarják látni, úgyhogy minden ravaszságára, valamint verőlegénye, Jock erejére is szüksége lesz ahhoz, hogy kikerüljön a csávából.

 

„P. G. Wodehouse és Ian Fleming szentségtelen együttműködésének eredménye.”

New Yorker

 

Kyril Bonfiglioli regényei Angliában régóta klasszikusnak számítanak, a rendkívül humoros és csavaros Mortdecai-trilógia most egy kötetben lát napvilágot. A könyvből 2015-ben mozifilm készült, Johnny Depp főszereplésével.

GABO

Adatlap

Oldalszám
551
Kötés
Kötött
Kiadási év
2015
ISBN
9789634060109
Fordította
Bori Erzsébet
Új

Letöltés

mortdecai részlet

Letöltés (0)

16 további termék ebben a kategóriában: