Barion Pixel
  • -15%
Robert Galbraith: A hömpölygő sír Robert Galbraith: A hömpölygő sír

Robert Galbraith:

A hömpölygő sír

Cormoran Strike 7.

Eredeti ár: 8 990 Ft
Online ár: 7 642 Ft
Adóval együtt

A hömpölygő sír letehetetlen regény, a sorozat nagyívű, felejthetetlen hetedik kötete, amelyben Strike és Robin története is halad tovább előre.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Egy aggódó apa keresi fel Cormoran Strike magánnyomozót: a fia, Will, belépett egy vallási szektába, amely vidéken, Norfolkban tart fenn jól kiépített központot.

Az Egyetemes Humanitárius Egyház ránézésre egy jobb világért munkálkodó, békés szervezet. Strike nyomozása azonban baljós részleteket, megmagyarázhatatlan haláleseteket tár fel a felszín alatt.

Hogy Willt kimenthessék, Strike nyomozótársa, Robin Ellacott beépül a szektába, Norfolkba utazik, hogy beférkőzhessen az egyház központjába. Csakhogy nem tud felkészülni minden veszélyre, amely ott leselkedik rá, és azt sem tudja felmérni, milyen árat fizet majd ezért...  

A hömpölygő sír letehetetlen regény, a sorozat nagyívű, felejthetetlen hetedik kötete, amelyben Strike és Robin története is halad tovább előre.

Robert Galbraith 

J.K. Rowling, a Harry Potter-sorozat és az Átmeneti üresedés szerzőjének írói álneve. A hat előző Strike-regény, a Kakukkszó, a Selyemhernyó, a Gonosz pálya, a Halálos fehér, a Zavaros vér és a Koromfekete szív mind az angol és a nemzetközi eladási listák első helyéig jutottak, és a Brontë Film and Televison meg is filmesítette őket. 

GABO

Adatlap

Kötés
keménytábla védőborítóval
Kiadási év
2023
ISBN
9789635665792
Fordította
Nagy Gergely
Kiadó
GABO
Eredeti cím
The Running Grave

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: