Barion Pixel
  • -15%
Julia Quinn: Wyndham elveszett hercege - Wyndham két hercege-sorozat 1. Julia Quinn: Wyndham elveszett hercege - Wyndham két hercege-sorozat 1.

Julia Quinn:

Wyndham elveszett hercege

Wyndham két hercege–sorozat 1.

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Jack Audley útonálló. Katona. Mindig öntörvényű. Egy valami azonban soha nem volt, és nem is akart lenni, mégpedig egy kiterjedt birtok ura, aki egy ősi örökségért és százak megélhetéséért felelős. De amikor felismerik benne a Wyndham-ház rég elveszettnek hitt sarját, gondtalan élete véget ér.

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Volna szíves Wyndham igazi hercege előállni?

 

Jack Audley útonálló. Katona. Mindig öntörvényű. Egy valami azonban soha nem volt, és nem is akart lenni, mégpedig egy kiterjedt birtok ura, aki egy ősi örökségért és százak megélhetéséért felelős. De amikor felismerik benne a Wyndham-ház rég elveszettnek hitt sarját, gondtalan élete véget ér. Ha kiderül, hogy a származása törvényes, övé lesz a cím, amit soha nem kívánt magának: ő lesz Wyndham hercege.

 

Grace Eversleigh már öt éve dolgozik Wyndham hercegi özvegyének társalkodónőjeként. Hálátlan munka, a mindennapok egyhangúságát csak néha töri meg egy-egy kisebb esemény… egészen addig, míg hetyke mosolyával és könnyed vonzerejével meg nem jelenik a színen Jack Audley. Nem az a férfi, aki a nemet elfogadja válaszul, és amikor Grace a karjaiban van, ő már nem az a nő, aki nemet akar mondani. Ám ha Jack Audley az igazi herceg, ő az egyetlen férfi, akit soha nem kaphat meg.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Wyndham két hercege-sorozat
Oldalszám
368
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634063087
Fordította
Takács Erzsébet
Új

Letöltés

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: