Barion Pixel
  • Csak online
  • -50%
Amanda Bassetti: Karon kötés - 30 divatos kiegészítő és lakásdísz kötőtű nélkül kötve Amanda Bassetti: Karon kötés - 30 divatos kiegészítő és lakásdísz kötőtű nélkül kötve

Amanda Bassetti:

Karon kötés

30 divatos kiegészítő és lakásdísz kötőtű nélkül kötve

Eredeti ár: 3 790 Ft
Online ár: 1 895 Ft
Adóval együtt

A súlyos kötőtűk, a bonyolult minták és a kevés szabadidő olykor kedvét szeghetik a kötést kedvelő elfoglalt kézimunkázónak. Mi lenne, ha pompás vastag darabokat tudnánk kötni kevesebb mint egy óra alatt, mindössze néhány gombolyag fonalból, a karunk segítségével? A karon kötés a legújabb technika, amely fellelkesíti a kézimunka-mániásokat.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A súlyos kötőtűk, a bonyolult minták és a kevés szabadidő olykor kedvét szeghetik a kötést kedvelő elfoglalt kézimunkázónak. Mi lenne, ha pompás vastag darabokat tudnánk kötni kevesebb mint egy óra alatt, mindössze néhány gombolyag fonalból, a karunk segítségével? A karon kötés a legújabb technika, amely fellelkesíti a kézimunka-mániásokat. Ennek oka az, hogy így sokkal gyorsabban elkészíthetünk pompás kötött ruhadarabokat, lakásdíszítő kiegészítőket, mint ahogy azt gondolnánk.

A Karon kötés 30 remek, kötőtű nélkül köthető modellt mutat be, köztük sálakat, csizmamandzsettát, takarókat, szőnyegeket. Mindegyikhez könnyen érthető, az egyes lépéseket bemutató leírás és több hasznos fázisfotó tarozik. Az alapok gyors elsajátítását követően máris megismerkedhetünk a kreatív karon kötött mintákkal és modellekkel. A lehetőségek tárháza végtelen.

GABO

Adatlap

Oldalszám
144
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634062837
Fordította
Dobozi Andrea
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: