Barion Pixel
  • -15%
Brian Greene: Utazás az idők végezetéig - Anyag, élet és értelem egy fejlődő univerzumban Brian Greene: Utazás az idők végezetéig - Anyag, élet és értelem egy fejlődő univerzumban

Brian Greene:

Utazás az idők végezetéig

Anyag, élet és értelem egy fejlődő univerzumban

Eredeti ár: 5 990 Ft
Online ár: 5 092 Ft
Adóval együtt

  Az Utazás az idők végezetéig Brian Greene lélegzetelállító, felfedező útja a kozmoszban és kutatásának történetében.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Az Utazás az idők végezetéig Brian Greene lélegzetelállító, felfedező útja a kozmoszban és kutatásának történetében. Az univerzum térben és időben egyaránt elképesztően hatalmas kiterjedésű, mégis úgy tűnik, mintha egyszerű és elegáns matematikai törvények irányítanák. Greene ezeket a törvényeket követve olyan utazásra hívja az olvasót, amely a Világegyetem kezdetétől a történet legvégső pillanatáig vezet. Áttekinti, hogyan emelkedett ki az ősi káoszból az élet és az értelem, majd az emberi tudat milyen különböző módokon próbálta jelentéssel felruházni tapasztalatait: történetek, mítoszok, vallások, kreatív kifejező eszközök és a tudomány segítségével, valamint az igazság keresésével és az időtlenség utáni vágyódással.

A könyv egymásba ágyazott történetek sorozatán keresztül világítja meg a valóság összefüggő szövedékének rétegeit – a részecskéktől a bolygókig, a tudatosságtól a kreativitásig és az anyagtól az értelemig – , világos és megalapozott képet adva arról, hogyan jöttünk létre, hol vagyunk most, és merre tartunk. Az univerzum kezdetétől a végéig tett nagy utazással Brian Greene segít megérteni és átérezni, milyen tünékeny, mégis végsőkig kifinomult az a pillanat, ameddig a kozmoszban létezhetünk.

BRIAN GREENE a fizika és a matematika professzora a Columbia Egyetemen, aki hírnevét a húrelmélet területén elért alapvető felfedezéseinek köszönheti. Az elegáns univerzum, A kozmosz szövedéke és a The Hidden Reality című könyvek szerzője, a könyveiből készült tévésorozatok műsorvezetője, a World Science Festival társalapítója. New Yorkban él.

Akkord

Adatlap

Sorozatok
Talentum Tudományos Könyvtár
Oldalszám
488
Kötés
kemény táblás
Kiadási év
2021
ISBN
9789632520988
Fordította
dr. Both Előd
Kiadó
Akkord Kiadó
Eredeti cím
Until the End of Time: Mind, Matter, and Our Search for Meaning in an Evolving Universe
Új

16 további termék ebben a kategóriában: