Barion Pixel
  • -15%
Graham Lawton: Így kezdődött (majdnem) minden Graham Lawton: Így kezdődött (majdnem) minden

Graham Lawton:

Így kezdődött (majdnem) minden


Eredeti ár: 4 790 Ft
Online ár: 4 072 Ft
Adóval együtt

Honnan származunk? Hogyan kezdődött a világ?

Ezek a világegyetem legnagyobb kérdései, és a New Scientist megválaszolja őket.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Amikor Edwin Hubble az 1920-as években belenézett a teleszkópjába, döbbenten állapította meg, hogy gyakorlatilag az összes általa látott galaxis távolodik egymástól. Ha ezek a galaxisok mindig is így mozogtak, gondolta, akkor kellett lennie egy olyan pillanatnak, amikor mind egy helyen voltak. Ez a felfedezés teljesen átformálta a vitát az emberi létezés egyik legalapvetőbb kérdéséről: hogyan kezdődött a világegyetem?

Minden társadalomnak megvannak a maga eredettörténetei a mindenségről és annak lakóiról, de most, hogy képesek vagyunk bepillantani a korai világegyetembe, s felhasználhatjuk a geológia, a régészet, az evolúcióbiológia és a kozmológia révén szerzett tudásunkat, minden eddiginél közelebb kerültünk annak megértéséhez, honnan is származik mindez.

Az összetett földi élet kialakulásától kezdve az első írott nyelven át a világűr emberi meghódításáig az Így kezdődött (majdnem) minden  egyedülálló módon mutatja be világegyetemünk múltját, jelenét és jövőjét.

A New Scientist 1956 óta világszerte arról ismert, hogy igyekszik mindenki másnál érthetőbben bemutatni és elmagyarázni a tudomány és a technológia legújabb felfedezéseit és találmányait, megfelelő kontextusba helyezi azokat, és megvizsgálja, mit jelenthetnek a jövő számára. A New Scientist a különböző csatornáin keresztül hétről hétre több mint ötmillió lelkes és hűséges olvasót ér el szerte a világon.

Akkord

Adatlap

Oldalszám
312
Kötés
kemény tábla + védőborító
Kiadási év
2021
ISBN
9789632521350
Fordította
Sóskuthy György
Új

Letöltés

így kezdődött részlet

Letöltés (1.37MB)

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: