Barion Pixel
  • -15%
Kadono Eiko: Kiki, a boszorkányfutár Kadono Eiko: Kiki, a boszorkányfutár

Kadono Eiko:

Kiki, a boszorkányfutár


Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

Ismerd meg a japán gyerekkönyvet, amely Mijazaki Hajao rajzfilmjét ihlette! Kadono Eiko csaknem kétszáz mű szerzője. Számos elismeréssel tüntették ki, köztük a Hans Christian Andersen-díjjal, a Kiki, a boszorkányfutár pedig az IBBY kiemelt műveinek listájára is felkerült.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

ISMERD MEG A JAPÁN GYEREKKÖNYVET, AMELY MIJAZAKI HAJAO RAJZFILMJÉT IHLETTE!

Kiki, a kis boszorkány sosem futamodik meg a kihívások elől. Amikor betölti tizenharmadik évét, a boszorkányhagyománynak megfelelően útra kel, hogy egy új városban telepedjen le egy évre. Amikor Kiki Koriko tengerparti városába ér, biztos benne, hogy szívesen fogadják majd, ám a helyiek bizalmát nehezebb elnyerni, mint képzelte. Hűséges és pimasz macskájával, Dzsidzsivel az oldalán Kiki új barátokra lel, és megtanulja, hogy a varázslat a leghétköznapibb helyeken is virágozni képes. Kadono Eiko elbűvölő gyerekkönyve, melyben a mágia és a mindennapi élet bája keveredik, most Mayer Ingrid fordításában először olvasható magyarul.

Kadono Eiko csaknem kétszáz mű szerzője. Számos elismeréssel tüntették ki, köztük a Hans Christian Andersen-díjjal, a Kiki, a boszorkányfutár pedig az IBBY kiemelt műveinek listájára is felkerült. Japánban, Kanagava prefektúrában él.

Ciceró

Adatlap

Oldalszám
208
Kötés
keménytáblás
Kiadási év
2023
ISBN
9789634321835
Fordította
Mayer Ingrid
Kiadó
Ciceró Könyvstúdió

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: