Barion Pixel
  • -15%
Edith Pattou: Északfi - Gyönyörű történet szeretetről, szépségről, veszteségről és árulásról Edith Pattou: Északfi - Gyönyörű történet szeretetről, szépségről, veszteségről és árulásról

Edith Pattou:

Északfi

Gyönyörű történet szeretetről, szépségről, veszteségről és árulásról

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

A babona szerint a gyermekek, akik észak felé fordulva jönnek a világra, felnőve messze kóborolnak az otthonuktól. Rose édesanyja retteg, mert északi lányára magányos, jeges halál vár, ha követi a sorsát. Rose erről mit sem tud, így amikor egy hatalmas fehér medve bukkan fel a házukban, és magával akarja vinni őt, vele tart...

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A babona szerint a gyermekek, akik észak felé fordulva jönnek a világra, felnőve messze kóborolnak az otthonuktól. Rose édesanyja retteg, mert északi lányára magányos, jeges halál vár, ha követi a sorsát. Rose erről mit sem tud, így amikor egy hatalmas fehér medve bukkan fel a házukban, és magával akarja vinni őt, vele tart.

A medve egy rejtélyes kastélyba viszi Rose-t, ahol a lány szobájában éjszakáról éjszakára egy néma idegen bukkan fel. Ahogy a kíváncsisága úrrá lesz rajta, Rose szörnyű bajt okoz, így hosszú útra kell indulnia, hogy megmenthesse a szerelmét és betölthesse valódi sorsát.

Az Északfi ismerős és megindító, mint a Szépség és a Szörnyeteg meséje, mégis frissen eredeti. Egyszerre érzelmes, izgalmas és emlékezetes, magával ragadó, nagy ívű történet.

Ciceró

Adatlap

Oldalszám
432
Kötés
Kötött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634320142
Fordította
Uzsoki Eszter
Illusztráció
Barcza Dániel
Új

16 további termék ebben a kategóriában: