- -15%
Carol Klein: Termesszünk zöldségféléket!
Hogyan termesszünk zöldségeket?
A frissen szedett sárgarépa és a roppanós levelű fejes saláta ízével, és egészséges tápanyagaival semmi sem vetekedhet. A ...
Többé ne hajítsuk a szemétbe a sárgarépa levágott végét, a koriander szárát, a saláta vagy a káposzta torzsáját, az avokádó magját! A Konyhakert hulladékmentesen minden szükséges tudnivalót megad arról, hogyan növeszthetjük újra az egyes zöldségeket és gyümölcsöket a konyhai maradékokból.
Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:
GLS Futár
Kezdjünk új, hulladékmentes életet!
Többé ne hajítsuk a szemétbe a sárgarépa levágott végét, a koriander szárát, a saláta vagy a káposzta torzsáját, az avokádó magját! A Konyhakert hulladékmentesen minden szükséges tudnivalót megad arról, hogyan növeszthetjük újra az egyes zöldségeket és gyümölcsöket a konyhai maradékokból, így mindig lesz otthon friss zöldség és fűszernövény, időt és pénzt takaríthatunk meg,kertészeti ismeretekre tehetünk szert, és egyszerű tudományos kísérleteket végezhetünk el gyermekeink bevonásával.
A fotókkal illusztrált útmutatókat követve láthatjuk, hogy a korábban a szemétbe hajított konyhai hulladékok hogyan fejlődnek ízletes, új növényekké a konyhapulton!