Barion Pixel
  • -50%
Bori Erzsébet – Turcsányi Sándor	303 magyar film, amit látnod kell... Bori Erzsébet – Turcsányi Sándor	303 magyar film, amit látnod kell...

Bori Erzsébet – Turcsányi Sándor:

303 magyar film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz


Eredeti ár: 6 490 Ft
Online ár: 3 245 Ft
Adóval együtt

Ezek azok a magyar filmek, melyeket senki sem hagyhat ki. Filmrajongók számára alapmű. De aki csak alkalomadtán néz meg egy magyar filmet, az is garantáltan nagy élvezettel lapozza majd végig ezt a szórakoztató kiadványt.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

 

Ezek azok a magyar filmek, melyeket senki sem hagyhat ki – az Obsitostól a Herminamező – Szellemjárásig, a művészfilmektől, az animációs filmeken át a dokumentumfilmekig. A szerzők, mint mozisták szerettek volna átadni, elmondani valamit a többi mozistának. Kedvet csinálni, bemutatni kedvenceiket, szívügyeiket és vesszőparipáikat.

A 303 magyar film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz filmrajongók számára alapmű. De aki csak alkalomadtán néz meg egy magyar filmet, az is garantáltan nagy élvezettel lapozza majd végig ezt a szórakoztató kiadványt. Filmművészeti hallgatók, éles szemű mozirajongók és azok, akik szeretnék felidézni a magyar filmművészet legemlékezetesebb pillanatait, e kötetben egyaránt megtalálják a számításukat.

 

 

GABO

Adatlap

Sorozatok
303 sorozat
Oldalszám
326
Kötés
Kötött
Kiadási év
2007
ISBN
9789639635913
Új

7 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: