Barion Pixel
  • -15%
Schneider Steven Jay	: 101 horror film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz Schneider Steven Jay	: 101 horror film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz

Steven Jay Schneider:

101 horror film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz


Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Georges Méliés és F. W. Murnau klasszikusaitól Tobe Hooper és a nagy David Cronenberg vérfürdőjéig a 101 horrorfilm, amit látnod kell, mielőtt meghalsz végigvezet a népszerű műfaj egészén.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Georges Méliés és F. W. Murnau klasszikusaitól Tobe Hooper és a nagy David Cronenberg vérfürdőjéig a 101 horrorfilm, amit látnod kell, mielőtt meghalsz végigvezet a népszerű műfaj egészén. Ezek a felkavaró és lenyűgöző filmek zsigeri félelmeinkig hatolnak: ismerik rémálmainkat, gyengéinket, tudják, mitől iszonyodunk és tudják, hogy rettegünk az ismeretlentől, a nemiségtől, a haláltól és az identitás elvesztésétől. Kritikusok, filmtörténészek és tudósok járultak hozzá szakértelmükkel a 101 horrorfilm, amit látnod kell, mielőtt meghalsz anyagához, amelyben több mint egy évszázad vámpírjai, zombijai, kannibáljai és eszelős gyilkosai adnak randevút egymásnak. Ezek után mer még valaki sötétben aludni?

GABO

Adatlap

Oldalszám
416
Kötés
Kötött
Kiadási év
2010
ISBN
9789636893187
Új

7 további termék ebben a kategóriában: