Barion Pixel
  • -15%
Condie, Ally: Matched - Egymáshoz rendelve Condie, Ally: Matched - Egymáshoz rendelve

Ally Condie:

Matched

Egymáshoz rendelve

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 541 Ft
Adóval együtt

A Globális Felmelegedés után a rendszer összeomlott, és a helyén létrejött a Társadalom, ahol nincs éhezés, nincs betegség, nincs bűnözés.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A Globális Felmelegedés után a rendszer összeomlott, és a helyén létrejött a Társadalom, ahol nincs éhezés, nincs betegség, nincs bűnözés.

és a hivatalnokok döntenek róla, hogy kit szeretsz, hol dolgozol és mikor halsz meg. Cassia harmonikusan él ebben a steril világban és meg van győződve róla, hogy ha betartja a szabályokat, hosszú élete, tökéletes munkahelye és társa lesz. Amikor a Párosító Bankett után legjobb barátja jelenik meg számítógépe képernyőjén, Cassia biztosan tudja, hogy ő az igazi…A képernyő azonban hirtelen elsötétül, és egy másik fiú arca villan fel rajta. Cassia nehéz döntés előtt áll. Merre induljon? Xandert kövesse a jól ismert, kitaposott úton, vagy esetleg Ky után eredjen az ismeretlenbe vezető, sötét ösvényen? Tökéletesség és szenvedély között kell választania. Ally Condie művét 30 nyelvre fordították le, és a Disney Company már megvásárolta a megfilmesítés jogát.

Ciceró

Adatlap

Oldalszám
338
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2011
ISBN
9789635397518
Fordította
Balogh Anna
Új

16 további termék ebben a kategóriában: