Barion Pixel
  • -15%
  • Új
Tahereh Mafi: Felfeslő királyság Tahereh Mafi: Felfeslő királyság

Tahereh Mafi:

Felfeslő királyság


Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

A Felfeslő királyság egymással hadakozó birodalmak, egy tiltott szerelem és egy elveszett királynő története, akinek elő kell törnie a sötétségből, hogy visszaszerezze a trónját, újjáépítse országát, és megmentse népét az elnyomástól

Mennyiség

Alizeh látszatra csak szolgáló, egy a sok közül, valójában azonban az ősi dzsinn királyság rég elveszett örököse. Egész életében vadásztak rá, ezért álcáznia kell magát.

Egy napon azonban hibát követ el.

Kamran, a koronaherceg, ismeri a próféciákat, melyek szerint egy félelmetes szörnyeteg öli majd meg nagyapját, a királyt. Amikor birodalmában felüti a fejét a sötétség, Kamran a forrását keresi, de helyette egy szokatlan szemű szolgálólányra bukkan, akiről minél többet tud meg, annál inkább a bűvölete alá kerül. Azonban, ha Alizeht választja, mindent kockára tesz, amit addig ismert.

A Felfeslő királyság egymással hadakozó birodalmak, egy tiltott szerelem és egy elveszett királynő története, akinek elő kell törnie a sötétségből, hogy visszaszerezze a trónját, újjáépítse országát, és megmentse népét az elnyomástól.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Felfeslő királyság
Oldalszám
480
Kötés
kartonált
Kiadási év
2024
ISBN
9789635665273
Fordította
Kemenes Iván
Kiadó
GABO
Eredeti cím
This Woven Kingdom

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: