Barion Pixel
  • -15%
Cabot, Meg: JINX, a balszerencse átka Cabot, Meg: JINX, a balszerencse átka

Meg Cabot:

JINX, a balszerencse átka


Eredeti ár: 2 200 Ft
Online ár: 1 870 Ft
Adóval együtt

Ha van dolog a világon, amit Jean Honeychurch jobban gyűlöl, mint a nevét, akkor az a túlságosan is találó beceneve, a Jinx. A Jinx ugyanis átkot jelent, olyan átkot, ami balszerencsét hoz.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Ha van dolog a világon, amit Jean Honeychurch jobban gyűlöl, mint a nevét (Nem Jean Marie, nem Jeanette, hanem egyszerűen csak… Jean), akkor az a túlságosan is találó beceneve, a Jinx.

A Jinx ugyanis átkot jelent, olyan átkot, ami balszerencsét hoz. A balszerencséje pedig mindenhova követi, bárhová is megy - pontosan ezért is olyan boldog, hogy a nagynénjéhez és a nagybátyjához költözhet New Yorkba. Talán ha a fél országot átutazta, végre gátat vethet a kellemetlen eseményeknek. Vagy ha azt nem is, legalább elmenekülhet a felfordulás elől, amit odahaza, a kisvárosban okozott. De a baj New Yorkban is megtalálja Jinxet, s érkezése az unokahúgának, Torynak is komoly problémákat okoz, aki a legkevésbé sem örül, hogy a család fekete báránya éppen náluk ütött tanyát. A gyönyörű és elbűvölő Torynak veszélyes titka van... Jinx kénytelen rájönni, hogy nem a balszerencséje elől menekül. Valami sokkal baljóslatúbb ok áll a dolgok háttérében… és könnyen lehet, hogy az átok - ami születése óta sújtja Jinxet -  az egyetlen dolog, ami a szükség órájában megmentheti az életét.

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
Tök jó könyvek
Oldalszám
248
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2008
ISBN
9789635396573
Fordította
Rudolf Anna
Új

16 további termék ebben a kategóriában: