Barion Pixel
  • -15%
Cabot, Meg: A neveletlen hercegnő naplója 5. Talpig rózsaszínben Cabot, Meg: A neveletlen hercegnő naplója 5. Talpig rózsaszínben

Meg Cabot:

A neveletlen hercegnő naplója 5. Talpig rózsaszínben


Eredeti ár: 1 890 Ft
Online ár: 1 607 Ft
Adóval együtt

Vajon mi történt Mia és szerelmese, Michael között a búcsúbál éjszakáján?
A neveletlen hercegnő naplójának ötödik részéből megtudhatjuk erre a kérdésre is a választ, miközben a rendkívül tehetséges Meg Cabot fergeteges humorát, valamint Miát, Michaelt és a többieket még inkább a szívünkbe zárjuk.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

„Jaj nekem! Az egész város tudja már, mi történt a LES HAUTES MANGER-ban tegnap este. FEJEDELMI FELFORDULÁS - ordított a sarki újságosnál az egyik szalagcím. BORSÓ (LEVES)HERCEGKISASSZONY - így a másik, ami ráadásul hülyeség, mert nem is borsóleves volt, hanem rákkrémleves. Még a Times-ban is benne volt!" Vajon mit művelt Grandmére és a kutyája New York egyik legelegánsabb éttermében? És Lilly és Mia barátsága miért került válságba emiatt? És Borisz Pelkovszkij vajon, miért ejtett egy huszkilós földgömböt a fejére? És Mia mamája miért ájult bele egy nagyáruház fagylaltos pultjába? És - főként - mi történt Mia és szerelmese, Michael között a búcsúbál éjszakáján? A neveletlen hercegnő naplójának ötödik részéből megtudhatjuk e kérdésekre a választ miközben a rendkívül tehetséges Meg Cabot fergeteges humorát valamint Miát, Michaelt és a többieket még inkább a szívünkbe zárjuk.

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
Neveletlen hercegnő naplója
Oldalszám
244
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2004
ISBN
9789635396498
Fordította
Merényi Ágnes
Új

16 további termék ebben a kategóriában: