• -15%
Horváth Zoltán–Katzler Ágnes–Kovács Éva–Marton Jenő: Puglia tartomány - Az olasz csizma sarka Horváth Zoltán–Katzler Ágnes–Kovács Éva–Marton Jenő: Puglia tartomány - Az olasz csizma sarka

Horváth Zoltán–Katzler Ágnes–Kovács Éva–Marton Jenő:

Puglia tartomány

Az olasz csizma sarka

Eredeti ár: 5 980 Ft
Online ár: 5 083 Ft
Adóval együtt

Az olasz csizma „sarka és sarkantyúja” valóban sokak által nem tudott csodáit és értékeit szeretnénk bemutatni e kötetben, mely erősen hiánypótló a magyar útikalauzok közt.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Dél-Olaszország kevésé ismert tartományába, Pugliába (ókori és középkori nevén Apulia) invitáljuk a Kedves Olvasót. Az olasz csizma „sarka és sarkantyúja” valóban sokak által nem tudott csodáit és értékeit szeretnénk bemutatni e kötetben, mely erősen hiánypótló a magyar útikalauzok közt, könyvünk első kiadása 2016-ban, a bővítés 2018-ban jelent meg.

A könyv által tett elképzelt utazásunk alatt, a 360 csábító fénykép és 25 részletes térkép segítségével bejárhatjuk a XIV-XV. századi magyar történelemben is szerepet játszó területet. Felkeressük a Gargano-félsziget, Murgia és Salento természeti csodáit, az imponáló nagyvárosok mellett megtekintjük a korábban talán sosem hallott nevű, ám meglepően izgalmas kisvárosok fontosabb látnivalóit is. Az épített emlékeken túl szót ejtünk a szokásokról, a történelemről, a kultúráról és a gasztronómiáról is hasonlóan.Most e kötet harmadik, aktualizálta-javított kiadása jelenik meg, melyben a számos szép fénykép és részletes térképek segíti az odalátogatót.

Hibernia Nova

Adatlap

Oldalszám
156
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2022
ISBN
9786155426742
Kiadó
Herbania Nova
Új

9 további termék ebben a kategóriában: