Barion Pixel
  • -15%
Bereczki U., Marton J., Pátzelt H., Wierdl V.: - Kirándulás Helsinkibe Bereczki U., Marton J., Pátzelt H., Wierdl V.: - Kirándulás Helsinkibe

Bereczki U., Marton J., Pátzelt H., Wierdl V.:

Balti országok

Kirándulás Helsinkibe

Eredeti ár: 6 980 Ft
Online ár: 5 933 Ft
Adóval együtt

A korábbi útikönyvünk mára teljesen megújult, és számos újdonsággal bővült, a magyar utazókat segítő adatok a 2023-as állapotoknak megfelelőek.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A Balti országok az utóbbi 20-25 évben méltán egyre népszerűbbek az utazni vágyók körében, hiszen mindenütt a sokszáz éves kultúra, a természet páratlan, csak a Balti-tenger vidékén látható egyedi gazdagsága és a látnivalók sokasága vár ránk.

Észtország az érintetlen, páratlan természet és városai szépségeivel csábít, amelyek kontinensünk nagy részéről eltűntek napjainkra. Lettország fővárosa, Riga Európa egyik rejtett kincse. Az országban mindenfelé középkori városkákat, erődök romjait, bámulatos kastélyokat találunk. Litvánia kis ország gazdag történelemmel és nagyszerű természeti adottságokkal. Szépsége a vadregényes tájak, erdők, folyók és tavak, valamint barokkos jellegű városaiban rejlik.

Fedezze fel a Baltikumot számos színes fényképpel és a tájékozódást segítő térképekkel illusztrált útikönyvünk segítségével! A kötet Tallinnból a Finn-öblön átkelve egy rövid, pár napos kirándulást is felkínál az utazóknak Helsinkibe, a barátságos északi fővárosba.

A korábbi útikönyvünk mára teljesen megújult, és számos újdonsággal bővült, a magyar utazókat segítő adatok a 2023-as állapotoknak megfelelőek.

Hibernia Nova

Adatlap

Oldalszám
188
Kötés
kartonált
Kiadási év
2023
ISBN
9789155426810
Kiadó
Hibernia Kiadó

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: