Barion Pixel
  • -15%
Barbara Butcher: Amit csak a holtak tudnak Barbara Butcher: Amit csak a holtak tudnak

Barbara Butcher:

Amit csak a holtak tudnak. Tizennyolc rejtélyes haláleset – egy New York–i halottkém feljegyzései


Eredeti ár: 5 499 Ft
Online ár: 4 674 Ft
Adóval együtt

Barbara Butcher New York-i halottkém lebilincselő, személyes élményeken alapuló memoárja több mint húsz év tapasztalatait dolgozza fel.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Barbara Butcher New York-i halottkém lebilincselő, személyes élményeken alapuló memoárja több mint húsz év tapasztalatait dolgozza fel.

A szerző alkoholizmusából próbált épp felépülni, és ebben komoly segítséget jelentett, hogy munkát kapott a New York-i halottkémi hivatalban. A szakma történetében ő volt a második nő, akit alkalmaztak ebben a munkakörben, és ő volt az első, aki három hónapnál tovább bírta.

Butcher kettős gyilkosságok, hátborzongató öngyilkosságok, és ami a legszívszorítóbb, nemi erőszak kiskorú áldozatainak eseteivel foglalkozott. Az Amit csak a holtak tudnak című könyve több mint 5500 haláleset helyszínén folytatott vizsgálatainak eredményeit dolgozza fel, amelyek közül 680 gyilkosságnak bizonyult.

Pályafutásának egyik legmegrázóbb, egyben legemlékezetesebb megbízatása az volt, amikor a hazáját ért 2001. szeptember 11-ei terrortámadás áldozatainak több ezernyi, felismerhetetlenségig összeroncsolódott maradványait kellett azonosítaniuk.

Egy olyan nő lenyűgöző és megdöbbentő történetei ezek, aki a halállal való mindennapos szembenézése során egyedülálló tapasztalatokat szerzett.

Adatlap

Oldalszám
260
Kötés
kartonált
Kiadási év
2023
ISBN
9786156490889
Fordította
Kőrös László
Kiadó
Trubadúr Könyvek
Eredeti cím
What The Dead Know

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: