Barion Pixel
  • -30%
Kosztolányi Dezső: Édes Anna - Talentum diákkönyvtár Kosztolányi Dezső: Édes Anna - Talentum diákkönyvtár

Kosztolányi Dezső:

Édes Anna

Talentum diákkönyvtár

Eredeti ár: 1 490 Ft
Online ár: 1 043 Ft
Adóval együtt

ELŐRENDELHETŐ!

Várható megjelenés: 2024. július

Kosztolányi finom lélektani érzékkel, részletgazdag stílusban mutatja be a karakterek belső világát és a kor társadalmi viszonyait. Az Édes Anna nem csupán egy megrázó sors története, hanem mélyebb gondolatokat ébreszt az emberi természetről, az egyéni sorsokról és a társadalmi igazságtalanságokról.

Mennyiség

Az Édes Annát először a Nyugat közölte folytatásokban 1926. július 1-jétől, s még ugyanebben az évben könyv formájában is megjelent.

A regény cselekménye a magyar történelem drámai pillanatában, a kommün bukása után zajlik. Egy vidéki lány története, aki Pesten a magas rangú Vizy család szolgálatába áll, és ő lesz a tökéletes cselédlány megtestesítője. Látszólag csendes és alázatos, de lelkében mélyen elfojtott érzések lappanganak. Ahogy a történet kibontakozik, Anna sorsa egyre drámaibb fordulatokat vesz, és végül bekövetkezik a tragédia.

Kosztolányi finom lélektani érzékkel, részletgazdag stílusban mutatja be a karakterek belső világát és a kor társadalmi viszonyait. Az Édes Anna nem csupán egy megrázó sors története, hanem mélyebb gondolatokat ébreszt az emberi természetről, az egyéni sorsokról és a társadalmi igazságtalanságokról.

Akkord

Adatlap

Sorozatok
Talentum Diákkönyvtár
Oldalszám
224
Kötés
kartonált
Kiadási év
2024
ISBN
9789632522395
Kiadó
Akkord Kiadó
Új

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: