Barion Pixel
  • -15%
Lisa Kleypas: A szív doktora - Ravenel család 4. Lisa Kleypas: A szív doktora - Ravenel család 4.

Lisa Kleypas:

A szív doktora

Ravenel család 4.

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Anglia egyetlen orvosnője, dr. Garrett Gibson épp olyan merész és független, mint bármelyik férfi – miért ne hajszolhatná az élvezeteket is épp úgy, akár egy férfi?

Eddig azonban még sosem érzett kísértést arra, hogy viszonyt kezdjen bárkivel.

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<< 

Egy nő, aki dacol a korszellemmel

 

Anglia egyetlen orvosnője, dr. Garrett Gibson épp olyan merész és független, mint bármelyik férfi – miért ne hajszolhatná az élvezeteket is épp úgy, akár egy férfi?

Eddig azonban még sosem érzett kísértést arra, hogy viszonyt kezdjen bárkivel. Ethan Ransom, a Scotland Yard hajdani nyomozója éppoly lovagias, mint amennyire titkolózó férfi – azt rebesgetik, hogy orgyilkos, akiről nem tudni, kihez lojális. Egyetlen vérpezsdítő éjszakára engednek ellenállhatatlan vonzalmuknak, hogy aztán végleg elváljanak.

 

Egy férfi, aki megszeg minden szabályt

 

Ravenel gróf el nem ismert, törvénytelen fiát, Ethant hidegen hagyja a társasági élet, a vakmerő és gyönyörű Garrett azonban rabul ejti. Bár megállapodnak abban, hogy egy varázslatos éjszakát követően nem találkoznak többé, a nő hamarosan belekeveredik a férfi mindezidáig legveszélyesebb kalandjába. Amikor a küldetés szerencsétlen véget ér, Garrettnek minden tudására és minden bátorságára szüksége lesz ahhoz, hogy megmentse a férfit. Egy áruló kormányzati összeesküvés felgöngyölítése során Ethan bármiféle kockázatot hajlandó vállalni annak a rendkívüli nőnek a szerelméért, akihez foghatóval még sosem találkozott.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Ravenel család
Oldalszám
432
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2018
ISBN
9789634066972
Fordította
Gázsity Mila
Új

Letöltés

a szív doktora részlet

Letöltés (1.01MB)

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: