Barion Pixel
  • -15%
Courtney Milan: A hercegné háborúja - Sinister fivérek 1. Courtney Milan: A hercegné háborúja - Sinister fivérek 1.

Courtney Milan:

A hercegné háborúja

Sinister fivérek 1.

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Minerva Lane csöndes, szemüveges nebáncsvirág, és mindent elkövet azért, hogy észrevétlenül meghúzódhasson a sarokban. Amikor legutóbb a figyelem középpontjába került, csúnyán megjárta – olyan csúnyán, hogy nevet változtatott, és elmenekült botrányos múltja elől. Lehet, hogy nem a nebáncsvirág a legpompásabb növény, de legalább nem szakítják le.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Néha a szerelem csak véletlen.

Ám ez esetben: taktika.

Minerva Lane csöndes, szemüveges nebáncsvirág, és mindent elkövet azért, hogy észrevétlenül meghúzódhasson a sarokban. Amikor legutóbb a figyelem középpontjába került, csúnyán megjárta – olyan csúnyán, hogy nevet változtatott, és elmenekült botrányos múltja elől. Lehet, hogy nem a nebáncsvirág a legpompásabb növény, de legalább nem szakítják le. Ezért amikor egy jóképű herceg érkezik a városba, a legkevésbé sem szeretné felhívni magára a figyelmét.

Ám végül pontosan ez történik.

Mert Robert Blaisdellt, Clermont hercegét nem lehet lóvá tenni. Amikor Minnie kitalálja, hogy a férfi miben mesterkedik, a herceg azonnal rájön, hogy a csöndesség és a szemüveg mögött valami egészen különleges dolog rejtőzik. Elhatározza, hogy felfedi a lány titkait. Ám ezúttal kiderül, hogy egy szégyenlős hajadon képes keresztülhúzni minden számítását...

GABO

Adatlap

Sorozatok
Sinister fivérek
Oldalszám
388
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634063100
Fordította
Frei-Kovács Judit
Új

Letöltés

16 további termék ebben a kategóriában: