Barion Pixel
  • -15%
  • Új
R. L. Stevenson: A kincses sziget - Trubadúr Zsebkönyvek 65. R. L. Stevenson: A kincses sziget - Trubadúr Zsebkönyvek 65.

R. L. Stevenson:

A kincses sziget

Trubadúr Zsebkönyvek 65.

Eredeti ár: 2 999 Ft
Online ár: 2 549 Ft
Adóval együtt

Stevenson e regénye a világirodalom egyik leghíresebb és legizgalmasabb kalóztörténete.  Néhány bátor kincskereső egy régi térkép útmutatásait követve szeretné megtalálni Flint kapitány, a híres kalóz elásott kincsét. Mivel hajdani tengeri rablók egy csapatának is ugyanez a célja, az összecsapás elkerülhetetlen.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Stevenson e regénye a világirodalom egyik leghíresebb és legizgalmasabb kalóztörténete. Néhány bátor kincskereső egy régi térkép útmutatásait követve szeretné megtalálni Flint kapitány, a híres kalóz elásott kincsét. Mivel hajdani tengeri rablók egy csapatának is ugyanez a célja, az összecsapás elkerülhetetlen.

"Megvan a véleményem rólatok, ti mihaszna, tunya, nyúlszívű férfiak. Ki kell nyitnunk azt a ládát, ha belehalunk is."

"Az a meggyőződésem, hogy önök közül, uraim, egyik sem tudja, mire vállalkozott, de én megmondom, miről van itt szó: életről vagy halálról."

"Akkor kell megszegnünk az egyezséget, mikor eljön az ideje, addig pedig hitegetem a doktort, ha pálinkával kellene is kenegetnem a csizmáit."

"Ez nem az a térkép volt, melyet mi Billy Bones ládájában találtunk, hanem annak pontos másolata. Minden meg volt jelölve rajta – nevek, magaslatok, szorosok –, csak a vörös keresztek és a széljegyzetek hiányoztak."

"Maga vagy az én hajószakácsom, és akkor udvariasan bánnék magával… vagy Silver kapitány, közönséges lázadó és tengeri rabló, és akkor mehet az akasztófára."

Adatlap

Sorozatok
Trubadúr Zsebkönyvek
Oldalszám
312
Kötés
kartonált
Kiadási év
2024
ISBN
9789636560584
Fordította
Devecseri Gábor
Kiadó
Trubadúr Kiadó
Eredeti cím
Treasure Island

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: