Barion Pixel
  • -15%
Conn Iggulden: Az Uralkodó 3. - A kardok mezeje Conn Iggulden: Az Uralkodó 3. - A kardok mezeje

Conn Iggulden:

Az uralkodó 3.

A kardok mezeje

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Kialakulóban a Római Birodalom...
Julius Caesar legyőzhetetlen legionáriusaitól retteg az ellenség...
1. triumvirátus: Julius, Pompeius, Crassus...
Sodró lendület, káprázatos cselekmény, szenvedélyes szerelmek...

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Julius Caesarnak, akinek komoly politikai ambíciói vannak, nagyon szűk mezsgyén kell egyensúlyoznia, ha túl akarja élni a római köztársaság utolsó óráit. Ezért tűzpróba elé állít mindent és mindenkit, akit és amit csak szeret.

A kardok mezeje cselekménye akkor kezdődik, amikor Caesar véglegesíti azoknak a bizalmi embereknek a körét, akik hadvezérként számításba jöhetnek. Amikor elérkezik az idő és az alkalom, hogy megszerezze a consuli címet, Hispaniából vísszatér Rómába. A városban azonban ármány és összeesküvés fenyeget mindent, amit értékesnek és fontosnak tart. Carsusszal és Pompeiusszal együtt muszájszövetségre lép, s megalakul az 1. triumvirátus: hárman felosztják maguk közt a hatalmat. Julius barátaira hagyja Rómát, s elindul, hogy a köztársaságnak hatalmas, véres, pusztító harcok árán új területeket szerezzen. Eljut Galliába és a térkép szélére, Britanniába.

A köztársaság utolsó napjait éli, Pompeius dictatomak neveztette ki magát:. A hírek hallatán Julius Caesar légióival vissza akar térni az Urbsba, hogy az események részese és alakítója lehessen, s átkel a Rubiconon...

 

Conn Iggulden Londonban született, s az egyetemen angol nyelvet és irodalmat tanult. Az Uralkodó című regénysorozat befejezése után, amely gyorsan a sikerlisták élére került, megírta Hódító című regényfolyamát, amely Dzsingisz kánról szól.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Uralkodó
Oldalszám
634
Kötés
Kötött
Kiadási év
2007, 2014
ISBN
9789636899103
Fordította
Bihari György, Sóvágó Katalin
Új

16 további termék ebben a kategóriában: