Barion Pixel
  • -15%
Sarah Bannan: Súlytalanul - Visszaránt minket a sötéten gomolygó kamaszkorba Sarah Bannan: Súlytalanul - Visszaránt minket a sötéten gomolygó kamaszkorba

Sarah Bannan:

Súlytalanul

Visszaránt minket a sötéten gomolygó kamaszkorba

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Carolyn Lessing érkezése előtt nem sok minden történt az alabamai Adamsville-ben. Az emberek minden héten a futballcsapatuk győzelméért imádkoztak a vacsoraasztalnál és az iskolai gyűléseken. A legszexisebb Adams Gimis lányok listája évente frissült a szavazatok alapján, és a hatalmi viszonyok is annak megfelelően alakultak. A diákok az íratlan szabályok fényében élték mindennapjaikat...

Mennyiség

Carolyn Lessing érkezése előtt nem sok minden történt az alabamai Adamsville-ben. Az emberek minden héten a futballcsapatuk győzelméért imádkoztak a vacsoraasztalnál és az iskolai gyűléseken. A legszexisebb Adams Gimis lányok listája évente frissült a szavazatok alapján, és a hatalmi viszonyok is annak megfelelően alakultak. A diákok az íratlan szabályok fényében élték mindennapjaikat, ügyelve például arra, hogy pomponlányok nem lógnak együtt az úszókkal, végzősök nem randiznak elsősökkel. Mindez törvényszerű volt addig, amíg be nem toppant az új lány.

Carolynról csak annyi derült ki a közösségi médiából, hogy New Jerseyből költözött át, és 1075 barátja van. A tengerpartokon készült fotókon olyan gyönyörűen festett a fiúbarátaival együtt, mint az Abercrombie cég modelljei. A való életben azonban jóval több volt ennél. Tökéletes.

A SÚLYTALANUL visszaránt minket a sötéten gomolygó kamaszkorba, amelyről Sarah Bannan riasztó, de hiteles képest fest első regényében.

Ciceró

Adatlap

Oldalszám
300
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9789635399925
Fordította
Heinisch Mónika
Új

16 további termék ebben a kategóriában: