Barion Pixel
  • -15%
Meg Cabot: Allie Finkle szabályai kezdő tiniknek 3. - Legjobb barátnők és rázós helyezetek Meg Cabot: Allie Finkle szabályai kezdő tiniknek 3. - Legjobb barátnők és rázós helyezetek

Meg Cabot:

Allie Finkle szabályai kezdő tiniknek 3.

Legjobb barátnők és rázós helyezetek

Eredeti ár: 2 490 Ft
Online ár: 2 117 Ft
Adóval együtt

Allie Finkle számára nagy izgalmat jelent, hogy új lány jön az osztályba, a Fenyő-hegyi Általánosba – méghozzá egyenesen Kanadából! Többé már nem Allie lesz az új lány! 

Mennyiség

Allie Finkle számára nagy izgalmat jelent, hogy új lány jön az osztályba, a Fenyő-hegyi Általánosba – méghozzá egyenesen Kanadából! Többé már nem Allie lesz az új lány!

Azonban a nagy izgalom hamar aggodalommá válik, amikor az új lány, Cheyenne, mindenkinek parancsolgatni kezd az egész negyedik évfolyamban. Cheyenne mindenkivel elhiteti – még Allie legjobb barátnőivel, Caroline-nal, Sophie-val és Ericával is –, hogy ha nem teszik azt, amit mond, akkor nem mások, mint… kis dedósok.

De Allie nem akarja feltétlenül elsietni a felnőtté válást – legalábbis ha ez nem jelent mást, mint fiúkat kergetni szünetben a suliudvaron, nem játszani többé „királynőset”, és legfőképpen… ha nem lehet önmaga!

 

Meg Cabot a világsikerű A neveletlen hercegnő naplója sorozat szerzője, amelyből a Disney filmvállalat két szuper jó filmet is készített ugyanezzel a címmel.

Meg további "tök jó könyvei" többek között: Egy igazi amerikai lány 1-2., Tinibálvány, Misztikus szerelem, Hogyan legyünk népszerűek?, Az a balfék Tommy Sullivan, valamint a Mediátor és a Hívószám 1-800 sorozatok.

Meg részben New Yorkban, részben a floridai Key Westben él férjével és két macskájával.

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
Allie Finkle
Oldalszám
208
Kötés
Kötött
Kiadási év
2009
ISBN
9789635396870
Fordította
K. Szabó Anita
Új

16 további termék ebben a kategóriában: