Barion Pixel
  • -40%
Wodehouse, P.G.: Valami sumákság Wodehouse, P.G.: Valami sumákság

P.G. Wodehouse:

Valami sumákság


Eredeti ár: 2 200 Ft
Online ár: 1 320 Ft
Adóval együtt

Keggs csupán kezdő komornyik volt még, amikor kihallgatott egy titkos tanácskozást dúsgazdag munkaadója és annak vendégei között.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Keggs csupán kezdő komornyik volt még, amikor kihallgatott egy titkos tanácskozást dúsgazdag munkaadója és annak vendégei között.

A tizenegy pénzmágnás azzal a céllal adott össze egyenként ötvenezer dollárt, hogy fiaik közül az örökölje majd a kamatos kamattal jócskán megnövekedett összeget, aki a legutolsóként nősül meg. Huszonhat évvel később,amikor csupán ketten vannak már versenyben, az időközben nyugalomba vonult exkomornyik elérkezettnek látja az időt, hogy pénzzé tegye értékes ismereteit. Feladata azonban jóval nehezebbnek bizonyul a vártnál, mivel lépten-nyomon történik VALAMI SUMÁKSÁG…  

 

Egy kis ízelítő a könyv hangolatából:

 

„Amint látja, Elphinstone, pontos vagyok, mint a halál – mondta –, ha megbocsát nekem egy hangyányi önteltséget. Tegnap este már a tyúkokkal nyugovóra tértem, és teljesen végigaludtam a nyolc órámat. Innen a szikrázó szem, a ruganyos járás meg a rózsás orca, és – semmi kétség – ugyancsak ennek köszönhető a tény, hogy ismét a megszokott, csinos önmagának látom kegyedet, nem pedig, miként tegnap, egy sárgaság és malária gyötörte kínainak.”

Ciceró

Adatlap

Oldalszám
224
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2010
ISBN
9789635397075
Fordította
Molnár Zoltán
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: