Barion Pixel
  • -15%
Joe Hill: Teljes gázzal Joe Hill: Teljes gázzal

Joe Hill:

Teljes gázzal


Eredeti ár: 5 990 Ft
Online ár: 5 092 Ft
Adóval együtt

A Teljes gázzal tizenhárom történeten keresztül térképezi fel az emberi természet kiismerhetetlen világát. A kötetben két, Stephen Kinggel együtt írt történetet is találunk, „A magas fűben” című kisregényükből pedig a Netflixen látható egész estés film készült.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

>>A szerző további kötetei<<

Egy kis ajtó csodálatos mesevilágra nyílik, de ártatlan gyerekek helyett erőszakos felnőttek kalandoznak benne. Egy gyászoló könyvtáros egy különleges teherautó volánja mögött köt ki, és olvasmányokat kezd szállítani az elhunytaknak. Egy agresszíven terjeszkedő kávézólánc felső vezetője vérfarkasokkal találkozik angliai vonatútján. Egy csapat törvényen kívüli motorost üldözni kezd egy arctalan kamionos a perzselően forró nevadai sivatagban.

A Teljes gázzal tizenhárom történeten keresztül térképezi fel az emberi természet kiismerhetetlen világát. Hill nyugtalanító novellái feltárják fájdalmas titkainkat, leplezett gyengeségeinket és legmélyebben gyökerező félelmeinket, miközben csúcsformában mutatják egyedi, sötét képzelőerőről tanúskodó szerzőjüket.

A kötetben két, Stephen Kinggel együtt írt történetet is találunk, „A magas fűben” című kisregényükből pedig a Netflixen látható egész estés film készült.

GABO

Adatlap

Oldalszám
544
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2023
ISBN
9789635664917
Fordította
Uram Tamás, Hegyi Pál, Totth Benedek
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Full Throttle: Stories
Új

kapcsolódó termékek

7 további termék ebben a kategóriában: