Barion Pixel
  • -15%
Shirley Jackson: Hill House szelleme Shirley Jackson: Hill House szelleme

Shirley Jackson:

Hill House szelleme


Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Négyen érkeznek a Hill House néven ismert kísérteties, ódon épülethez: dr. Montague, a tudós, aki fizikai bizonyítékokat keres a ház falai között zajló, természetfeletti jelenségekre; Theodora, különleges adottságokkal rendelkező asszisztense; Luke, a birtok fiatal örököse; és a törékeny Eleanor, aki képtelen szabadulni múltja terhétől.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Négyen érkeznek a Hill House néven ismert kísérteties, ódon épülethez: dr. Montague, a tudós, aki fizikai bizonyítékokat keres a ház falai között zajló, természetfeletti jelenségekre; Theodora, különleges adottságokkal rendelkező asszisztense; Luke, a birtok fiatal örököse; és a törékeny Eleanor, aki képtelen szabadulni múltja terhétől. Kívülállóként keresik a magyarázatot a hely titkára, de nem sokáig maradhatnak csupán tanúk – a ház erőt gyűjt, ás hamarosan végleg elragadja egyiküket.

 

A gótikus horrorirodalom klasszikusaként számon tartott regényből már két mozifilm (A ház hideg szíve, 1963; Az átok, 1999) és egy színdarab is készült, 2018-ban pedig Mike Flanagan forgatott belőle tízrészes Netflix-sorozatot.

GABO

Adatlap

Oldalszám
296
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2018
ISBN
9789634067160
Fordította
Bozai Ágota
Új

Letöltés

hill house szelleme részlet

Letöltés (259.33KB)

7 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: